PROFESSIONELT, LET OG RESSOURCEBESPARENDE

Bestyrelsesportalen er udviklet til at sikre BEST PRACTICE både for bestyrelsen, administrationen samt de mest betydende rådgivere.

Og selvfølgelig overholdelse af relevant lovgivning og andre krav.

FÅ EN DEMO

FORDELE SOM VI OPLEVER DET

Carl Erik Skovgaard - Partner, DLA Piper

“I disse GDPR-tider har vi mange klienter der efterspørger et ”bestyrelsessystem”. Jeg har personligt haft flere systemer på prøve, og er endt med at anbefale BOARD OFFICE fra BOARD GOVERNANCE A/S som det mest hensigtsmæssige og sikre system til vore klienter.”

Anker Laden-Andersen - Bestyrelsesmedlem & Partner

"Portalens mulighed for at anvende NemID som digital underskrift er en kæmpe fordel – det gør at tingene bliver meget mere effektive, og vi slipper for at der går flere dage før relevante dokumenter er underskrevet."

Willy Bent Hansen, CEO Skagen Havn

"I mit virke som direktør, har det klart være nemmere og mere effektivt at bestyrelsesarbejdet er blevet digitalt. Vores bestyrelsesmedlemmer har en travl hverdag, de oplever klart at vores bestyrelsesarbejde er blevet mere professionelt, sikkert, og effektivt. At BOARD-OFFICE sikrer at alle er opdateret, får forholdt sig til nye dokumenter, får reageret på mødeindkaldelser mv. det er en fordel for alle."

Moderne digitalt bestyrelsesarbejde med en bestyrelsesportal

Vidensdeling

Med et digitalt krypteret kommunikationsrum har hele bestyrelsen rig mulighed for løbende drøftelser og dialog. Dette skaber de bedste forudsætninger for at al viden bliver tilgængeligt og anvendt.

Moderne arbejdsvilkår

Der ligger et stort effektiviseringspotentiale i bestyrelsens arbejdsgange. Dette realiseres her gennem anvendelsen af moderne teknologi.

Bedre forberedelse

Dagsordener, PDF-annotering og effektiv kommunikation medfører mere velforberedte bestyrelsesmedlemmer, der er essentielt for det værdiskabende bestyrelsesarbejde.

Bæredygtighed

Digitalt bestyrelsesarbejde fjerner behovet for de mange løse papirer, hvilket gør udførelsen af bestyrelsens arbejde mere klimavenligt og bæredygtigt.

Værdiskabende

Med markant mere strømlinede arbejdsprocesser, kan der fokuseres fuldt ud på det værdiskabende bestyrelsesarbejde.

Overblik

Få struktur og overblik ved at samle alt bestyrelsesarbejde ét sted. Dette giver markant bedre arbejdsvilkår til bestyrelsens medlemmer.

Ekstra fordele til bestyrelsen og medlemmerne

Søg efter nye kompetente medlemmer til bestyrelsen, gør bestyrelsesmedlemmerne mere duelige gennem adgang til best-practice bestyrelsesmateriale, og meget mere. Dette kan indgå som en del af jeres BOARD OFFICE abonnement.

Rekruttér nye bestyrelsesmedlemmer

Søg efter relevante kandidater blandt vores mange forretningsorienterede medlemmer med stor diversitet i køn, alder og nationalitet. Vores solide og erhvervsorienterede portal er din garanti for at kunne skabe forbindelse til interessante bestyrelsesemner.

Find din næste bestyrelsespost

Match din profil med bestyrelser, der står og mangler netop dine kompetencer. Tag næste skridt i din bestyrelseskarriere med BOARD PEOPLE.

Inspiration

Bliv inspireret i dit bestyrelsesarbejde, og træn dig selv i best practice gennem adgang til bøger, kurser, videoer og skabeloner som du kan bruge i dit daglige arbejde i bestyrelsen.

Bestyrelseskursus

Selvstudie med 6 kursusgange, der giver dig en forståelse for blandt andet bestyrelseskandidatur og ansvar, samt for virksomhedens fortsatte udvikling.